proflavio archief

← terug

VIDEO: Samenvatting Arnhem Veenendaal Classic!

Gisteren vond de 30ste editie van de Arnhem Veenendaal Classic plaats en het was er één om in te lijsten.

Nee, niet het allerbeste deelnemersveld maar wel een prachtige dag, een aanvallend veld met een spannende finale waarin geen echte topsprinter kon rekenen op de winst. Wilco Kelderman trok de sprint aan voor Barry Markus maar die kwam te kort. Het was de 22 jarige Dylan Groenewegen die zijn allereertse profzege pakte en voor Team Roompot de 2de zege van het jaar binnenhaalde. Maurits Lammertink won in Frankrijk eerder die dag een rit in de Tour de Limousin. Ik zat gisteren de hele dag in het commentaarhok samen met Rik Russchen, Leon van Bon en Kenny van Hummel. Samen met PodiumTV produceerde ik de LIVE uitzending voor internet en tv en we mogen terugkijken op een geslaagde dag. De koers was te zien op PodiumTV in het Noorden van het land, bij L1TV in Limburg, op internet bij Omroep Gelderland en maandag komt RTV Utrecht met een uitgebreide samenvatting. Ik maakte een korte samenvatting voor iedereen die nog even wil worden geupdate over het koersverloop in een notendop.
766244579

Dikke proficiat aan Team Roompot Oranje Peloton die de verantwoordelijkheid de hele dag droeg en het vervolgens afmaakte.

Dank iedereen die heeft meegewerkt aan deze ‘last minute’ productie en in het bijzonder; Thijs Zonneveld, Wieteke Lap van Hunnik, Jork en Stephan Wielinga (PodiumTV), Daan van den Berg, Roel Backaert, Leon van Bon, Kenny van Hummel, Boels Rent Ede, Richard van Sportscom, Willy Wauthlé, Dirk de Velde Harsenhorst en alle omroepen die het hebben willen uitzenden.