proflavio archief

← terug

VIDEO: LIVE uitzending AVC met Proflavio!

Morgen is het zover. Mijn eerste LIVE uitzending wordt een feit en wel de Arnhem Veenendaal Classic.

Ik heb al 2 jaar korte samenvattingen gemaakt van deze mooie koers en dit jaar vroeg koersdirecteur Thijs Zonneveld me of ik de LIVE uitzending wilde verzorgen. En daar had ik wel oren naar maar alleen als het wel de kwaliteit heeft die ik voor ogen heb. Meteen heb ik contact gezocht met PodiumTV, een commerciele regionale zender in het Noorden van het land. Ik heb gezien hoe zij de Energiewacht Tour hebben gedaan en dat zag er bijzonder profi uit. Met directeur Jork Wielinga kwam ik tot een mooi pakket dat Thijs en de Stichting Veenendaal wel kon bekoren. Morgen gaan we om 18 uur live met een helicopter die via de satelliet beelden zal doorzetten naar de regiewagen in Veenendaal. Van daaruit worden de wescam (camera in de heli), 2 motards in koers en 3 vaste camera’s op de finish geschakeld. Ik doe het commentaar samen met Rik Russchen (PodiumTV kop) en daarnaast zullen Joop Zoetemelk, Leon van Bon en Kenny van Hummel aanschuiven als gasten. Daan van den Berg (redacteur Topcompetitie) zal morgen reporter zijn voor de samenvatting die zaterdag online komt.
yves lampaert

Al met al beloofd het een mooie uitzending te worden en ik hoop dus dat er veel mensen zullen gaan kijken. Om 17:30 starten we al met een samenvatting van de eerste 2,5 uur want de koers start al om 15:00.

Wil je morgen dus kijken dan kun je op een aantal plekken terecht. Hier een overzicht van de kanalen waar de LIVE stream te zien zal zijn:

www.arnhemveenendaalclassic.nl

www.podiumtv.nl

www.omroepgelderland.nl

www.topcompetitie.nu

Mocht 1 van deze site er dus uit liggen vanwege extreme bezoekerstallen, dan kun je altijd switchen naar een andere site. Wielerland en Wielerflits gaan de stream waarschijnlijk ook tonen maar voor nu heb je genoeg keuze waar je de koers kunt zien.

Mocht je nog even willen kijken hoe de koers vorig jaar verliep…hier de samenvatting van 2014 waar Yves Lampaert het hele pak verraste met een demarrage in de finale.