proflavio archief

← terug

VIDEO: Giro Rosa – Italiaanse droom!!!

Wat een geweldige prestatie en ervaring voor Anna, de ploeg en iedereen die erbij was

Anna van der Breggen won afgelopen zondag de Giro Rosa met overmacht. Heel bijzonder om er zo dichtbij te mogen zijn en de hele sfeer zo op te snuiven. Ik heb intens genoten van Italië (mijn vaderland), de eenheid van het RaboLiv team en de topsport in de zon. Wielrennen is absoluut de mooiste sport maar oh zo veel mooier als de zon schijnt. Al helemaal in een Italiaans decor waar de kleur roze opeens een heel andere connotatie heeft als in Amsterdam ;-). Nee niks gay…bloed zweet en tranen staat voor roze. Voordat je naar de heerlijke video gaat kijken (al zeg ik t zelf), wil ik even kwijt dat de Rabobank er op de één of andere manier goed in is geslaagd om hun marketing slogan “aandeel in elkaar” goed over te brengen in de wielerploegen. Dat zag ik al herhaaldelijk bij Rabo Dev maar dit RaboLiv team slaat alles. Van renners, medacniekers tot verzorgers, iedereen gaat er helemaal voor en dat was echt een hartverwarmende ervaring. Ik ga dus graag nog een keer mee! Enjoy…
IMG_0977