proflavio archief

← terug

Fiasco in Limburg!

De verwachtingen waren hoog en de teleurstelling nog groter toen ik na 3okm al moest passen. Er was nog geen heuvel voorbij gekomen of ik zat al op mijn adem! Inmiddels heb ik in kaart hoe het moet zijn gekomen. Heb 3 nachten nauwelijks geslapen van de spanning en was lichtjes aan het hoesten. Inmiddels heeft de verkoudheid doorgezet en weet ik dat er slijm op mijn longen zit. Zondag was het drukkend warm en zuurstofarm. Ik verzuurde vrijwel meteen en kan dus concluderen dat mijn longen niet genoeg zuurstof opnamen en me in de steek lieten. Ik moet het accepteren en vooruitkijken. Het is geen vormcrisis en dat stemt me tevreden. Uitzieken en knallen in Canada want daar ga ik zondag naar toe. Tour de Beauce (Quebec) is een 6 daagse met profteams aan de start dus daar kan ik me volop bewijzen.